mari ke youthsays!~

Wah.. da lame tak post entry.

Sebab ngade² bizi

Memembe pun bising kat face book…

Kehkehkeh. Jangan marah!

Eh, prasan tak, pas frindster semue orang sebok² survey…

pastu maen tag² kat blog plak…

Maka aku pun konon² lari ar ke facebook.

tgk² skang facebook… Mak aih.. meriah ngan survey tu je..

mrepek gile survey die…

adakah anda menantu kesayangan? laaa…

which animal are you? la….

plus plus macam²..

Haish.. tak paham tol

yang tak tahannye! ramai gile yang dok jawab bende alah tu..! hairan!

Yang lagi hairan, aku pun gi join gak!!! damn…

wey.. ape pekdahnye…. jawab.. jawab.. ntah pape je…

(okey, aku kate kepade diri sendiri juge!)

Hahahahaha..

sob.. sob.. sob.. insaf!~

Dalam aku dok menyervey, aku baru tau ade 1 site neh….

Sangat best weh!!

setiap survey kite dibayar ape…

baru ar bebaloi…

aku baru je nak start kumpul..

Hahahaha… korang jangan jeles eh? aku da kumpul RM2.50..

( biar ar RM2.50, nak gak kecoh²! – ske ati aku laaa!)

Nanti pas da cukup RM50, katenye cheque akan dihantar…

okey. okey.. aku test je…

mane la tau dapat…

bebaloi gak aktiviti peng onlinan aku neh…

hehehehe…

Mari la rakan-rakan…

menabung bersama saya!

yang tanam anggur, mahupun jobless ataupun jobfull pun leh join…

hehehe..kehkehkeh.. aku promote la plak…

marila rakan²!

Ngeee….!~

aku da join, kau orang bila lagi?

Lalalala…

meh nak citer sket pasal benda alah tu…

ia adalah youthsays..

macam kite bagi pendapat kite ar..

ramai la manusia-manusia penyervey yang create survey ru..

antaranya astro, secret recipe bla bla bla…

diorang pun saje la kot nak tgk kite nye says

ngeee….

setiap survey yang kite jawab, ade la harge die…

takla mahal sangat. ciput je.

tapi

sikit-sikit lama kan jadi bukit!

bukankah begitu.

sekurang-kurang kite membuat seswatu yang berfaedah untuk diri sendiri dan masyarakat…

waaa… bestnyeee!~

hikhikhik.

youth of the nation btol i neh..

tetibe di transform menjadi itu!

sesape nak ekot jejak langkah kaki comel aku..

ehm, nak banyak info lagi, kelip jugak kat bawah itu..

lalalala

marilah kelip dibawah itu…!

Best wa cakap lu!!!  hehehe….



Tetibe aku jadik seorang belia yang berwawasan plak..

kehkehkeh..

eh lagik satu.. aku cam tringin ah…

Nak join any community ke, club ke…

cam bez je…

sangat comel je tgk ade club wat aktiviti diorang.. cycling, family day, bla bla bla..

Nak! nak! tapi kat ne ah?

sile beritahu saye rakan² sekalian!


Advertisements

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey