Foodreview: nasi ayam taugeh, fasa 3 shah alam

Warnaindah's Blog

IMG_8910

First time sampai ke sini, fasa3, puncak alam. Memang setiap kali hantar sister ke uitm puncak alam, kami akan serta merta blurr nak makan kat mana. So, hari ni kami decide untuk makan kat kedai Nasi Ayam Taugeh, fasa 3, puncak alam. Same area with Cafe Veto Castro, hipster cafe katanya. Tapi kami tapau je nachos dia ( macam femes sedap) sebab dia ade 8 menu je pastu we hungry for rice!

Back to the topic, mati-mati ingatkan nama nasi aham taugeh tu macam something to do with chicken and taugeh. Tapi rupanya restaurant ni berkonsepkan studio restaurant/cafe… Agaknye kartunis taugeh yang dalam ujang mase zaman dulu tu kot… Sebab dia ade tulis taugeh studio sdn bhd… So, kami agak camtu la kot kan?

Ade a few menu nasi ayam and alacarte. Tapi masa kami ke sana, menu ala carte takde. So kami makan la nasi ayam je. Kami order…

View original post 68 more words

Advertisements

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey