assalamualaikum

Kadang-kadang

tak semua benda dalam hidup perlu post kat blog.website.fb.twitter.

dan sebagainya.

 

sekadar perlu post sesuatu yang memberi manfaat sahaja.

manfaat dari segi ape?

 

banyak kot.

 

1. untuk tambah ilmu kawan-kawan.  yang berbunyi begini … menurut ustaz azhar idrus… bla. bla.bla

 

2. untuk info penting berbunyi begini … fren, next week aku kene kawen ngan jiran aku…

 

3. untuk cerita dia katne … currently kat kedai pakmat.. – info gak sebenanye. untuk orang bz body nak tau kwn dia katne.

 

4. untuk happykn org laen …awk, saya cinta awk, yang benar: wanda… – tesenyum yang trase kene cinta tu

 

 

tapi. ade gak don’t dia.

 

 

5. untuk buat org nyampah seperti post berbunyi …tatau nak post ape… – kalo tatau, tayah tulis la der. ni automatik dapat pahala pas orang mengata kau.

 

6. untuk koleksi dosa seperti: cth …minah tu muka hodoh… – dah buatkan si minah tu sakit ati, da buatkan si penulis berdosa, da buatkan si minah tu berdendam, da buatkan minah tu g bunuh dia, da buatkan siminah tu masuk penjare dan seterusnye, pkla sendiri akibat die.

7. untuk puaskan ati sendiri yang macam bajet glemer nak ckp seme bende yang dia buat. cthnye: cerita panjang sampai 10,000 patah perkataan semata-mata nak cakap ade orang nak usha dia. – ni yang paling ramai kan?

 

 

 

Okla. da habis mrepek.

 

assalamualaikum

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

4 responses to “assalamualaikum

  1. Waalaikumsalam…

  2. wanda

    warahmatullahiwabarakatuh!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: