ter jadi?

apa ter jadi bila terdapat keinginan untuk menulis smula?

apa ter jadi bila manusia ini mula mengexplore wordpress yang sudah ditinggalkan?

apa ter jadi bila manusia ini berfikir untuk berpindah rumah?

fikir apa akan ter jadi?

erk. mengapa ter jadi kene tulis jauh-jauh?

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

6 responses to “ter jadi?

  1. sebab ia belum menjadi.. sebab tu kene type “ter” dengan “jadi” jauh2….
    hahahaha~

  2. wanda

    bagus jawapan awak. seb bek awak cikgu… saye leh pcaye la… btw, awak cikgu ape ea.. bukan chemist ke?

  3. Tulis dalam 8 bulan sekali. Itu memang best!

    wanda : alah encik fairuz.. okey lah ni…🙂

  4. sekarang dah tukar profesion jadi cikgu Ekonomi Form Six pulak..
    hahaha..
    over multipurpose betol aku neh..
    maen redah jek..
    tak de kene sangkut paut langsung ngan opsyen aku..

    wanda: Multitasking gile babeng.. bile nak jadik cikgu sastera? aku nak menuntut.. hahaha

  5. jangan weh… kalo aku ajar sastera, konfem semua bebudak boleh bawak bantal peluk ar datang sekolah.. tido jek kejenye..
    hahaha…

    eh? nak menuntut ke? bukan ke mg lagi terer bermadah dari aku? hahaha~

    wanda: akukah yang bersalah… weee…. tidaklah. kalo cikgu munie, mmg aku confident beb!

  6. wandauzzz05

    yg bakal terjadi for sure adalah berperasaan and merapu.. huhuhu.. seb bek dah lame kenal. so xder pe2 yg nk di anehkan… gogogogog…

    wanda: suke berkate saye aneh. saye normal lah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: