Cik Wanda yang baru :)

Nama : Wan Dalini

Location : Ampang

Post : Building Executive

Responsibilities : Dengar maki-maki building users kalo building ade problem, dengar maki-maki clients time kol diorang untuk mintak maintenance charge.

Job Requirement : Mesti tahan kene maki, Terer cairkan ati clients suh bayar, mempunyai telinga yang tebal untuk dipekakkan time kene sembur, bersedia untuk mendengar janji-janji manis nak bayar tapi tak bayar pun!

.

.

.

.

.

Oh, itulah Cik Wanda yang baru.

Sekian. Updated!

.

.

.

.

Eh, lupe nak cakap.

Nanti intai-intai la blog kazen saye. Tengok die nye art work.. shantek wooo…

hehe. promote kazen sdiri. lalalalala..

sini ye : http://teahijau.blogspot.com/

tq. tata.

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

12 responses to “Cik Wanda yang baru :)

  1. wah..tabah betul cik wanda yg baru. hahaha

  2. wanda

    tak tabah. tapi otw kepada ketabahan itu. hukhukhuk.

  3. Pehh Wanda telah btkr kpd Wanda yg bru…skrg cik wanda yg bru telah mempunyai kesbrn thp dewa…tahniah di ucapkan..hahahaha

    ingt segala ilmu yg telah diturunkan PM Maizan n Dr Mai.hahahaha

  4. apa jadah lama tak update, tetiba cerita pasal ketabahan kau nih..

    arghh..

    kesian korang sumer. apa la keje awal²..lepak la lama sket..haha..

  5. die beleber mu letok lalu col.

  6. apai : ko tu duk umah diam2 g kuruskan badan. hahaha

  7. wanda

    azuan :
    wanda yang baru la ni… muke sentiase senyum… ingat PM Maizan je neh..

    apai:
    aaahh.. kecco la lu dok umah… keje la beb.. ko cakap je, nak kawen la ape la.. keje nye blom.. tgk aku, merealisasikan impian kot~

    kaykay:
    aku bukan stakat letok, aku off tros.. teettt!!!!!!! haha.

    izzah:
    Haha. eh, apai bukan da kurus ke ko nak suh die kurus lagi… cekeding la jawabnyee… haha.

  8. ada keje kosong tak? hehe..

  9. rilek rilek dulu kak…kasik enjoy dulu. jangan rakus sangat nak keje..haha..

    heh, terima kasih kerana menyedari kekurusan aku..haha

  10. wanda

    menteil : ade. Nak? driver cik wanda.. hehehe

    zuriaf : wei. welkam to da club… slamat bekeje.. hehe.

  11. wandauzzz05

    hurmm.. tetibe tringat blog awk.. maaf cam jejak kenangan.. payah nk lupe tapi saye cube.. maafk mengganggu.. take care salam..

  12. wanda

    wandauzzz05
    ehm. no hal.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: