Kan Best kalo begini selalu~

tension yang dibuat-buat!

Kan best kalo begini selalu….

Dok umah, balek umah sesuke ati

Hoooyeah… aku ponteng class sminggu then balek umah.. best wo… kenikmatan nye tak terhingga! ponteng class ialah bende yang berdose. Tapi best! ++ dok umah… makan mak masak (ooopss.. mak saye masak ke?), berjalan-jalan umah saudare mare, glak² jahat ngan kazen. Hakhakhak.

Kendian…

Shopping … shopping…. tak kire la kat mane. Kalo da kaki tu… Mane-mane je boleh. Penah skali aku gi klinik sebab demam, then gi bershopping plak kat klinik sementare tunggu turn nak amek ubat. Beli makanan! Hahahaha~ Marathon shopping sehari darik kol 9am to 11pm non stop! we just breakfast kol 9 pagi then dinner pas abes shopping… gile tetibe stamina aku jadik banyak… ngehngehngeh~ tapi duet jadi tetibe kurang.. haishh!~

Kan best kalo begini selalu…

Assignment tak banyak menimbun… hanya baru ada 2 assignment + 1 FYP. Boleh rehat-rehat n tak bizi macam biase..

padahal…

Hahahaha.. aku bizi bukan pe pun. Bizi ngan Facebook! yang memang melalaikan. Farmville yang kuase patbelas melalaikan manusia n cafe world yang boleh buat manusia untuk beramal ibadat!~ Haishhhh~!!! Go away those games! Okey, aku men gak….

Kan best kalo begini selalu….

Aku tayah pulang ke JB malam neh…. OMG. Seksaan tu…… Menakutkan bile tengok accident kat tivi malam tadi… Bas Sani Express kat hiway plus! ngeri. ngeri. ngeri.

“knape tak amek flight je wanda?”

Tak konsisten n efficient la kalo nek flight! (hahahahaha…. alasan untuk orang yang takde duet sbenanye!). Kalo amek plane, sah-sah skang aku da kalot skang nak grak gi airport kb… Da la kene transit! menunggu kat KLIA untuk next flight ke JB. Ahh… sungguh buang masa! Baik aku naik bas je! kan? kan? Naek, tido n sampai… tarrraaaa!~

Kan best kalo begini selalu….

Tayah pk. Nak blaja ke keje? nak sambung study ke, nak keje dulu…. Kalo gi JB, jumpe kawan-kawan. Its gonna be the main topic. Pelik! tayah pikir lagi leh tak? huhuhuhu…. srabut la. kusut la. Mengenangkan, aku yang nak tua lagik stahun. (maaf, tiada kaitan!)

Sekian. Tension yang dibuat-buat.

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

11 responses to “Kan Best kalo begini selalu~

  1. kau memang permaisuri balik rumah. takde sapa kat SGP dapat celen. lepas kau, wani…

    kalau ada farah, dia pun sama hebat gak…haha

  2. wanda

    beb. rumahku syurgaku beb. hehehe! kalo leh nak kawen ngan org sbelah umah… keje depan umah. senang nak balek umah… lalalalla~

  3. pas komen kat FB terus hapdet kah? hehehe

  4. huhuhu….memang best balik umah….

  5. Memg best..memg best..PSM yg tersadai tu sape nk tolong buatkan.best2 jugak tp asik tpk PSM.ish2.hahahaha

  6. erin suhaimin

    huhu bab shopping tu yg aku paling suke skali..pe lagi smbung la shOpping kat jb…kikiki

  7. wanda

    izadamza:
    mase ko komen tu aku ngah menaip la.. haha~ nyottttt…. mencari idea-idea sampah..

    afieyfahz:
    hahaha.. tau takpe…. balek tetiap minggu jom!

    azuan:
    tersadai ke…. memang pun… ala.. kire orait la. kawan-kawan kan ade.. leh tolong… hehe~

    erin:
    shopping? owh. maaf. aku da insaf – ayat penipu!~

  8. lame x update.
    tetibe i bukak dah
    update pulak haha.
    oke rendu kat u!

  9. wanda

    haha~ memang pun. lame gile x update… skang i da insaf da…. hehe

  10. ye ke insaf.
    ni tbengkalai plak.
    hahaha

  11. wanda

    nieja…
    yeah.. betol.. betol..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: