kebangkitan si wanda!

as time passes by

* rupenye aku da abes satu sem

~ lalalalala… aku pura-pura sebok sebenanye.. pastu sebok nak bekebun lagi, bukak restoran lagii.. haishh… siriesly mengganggu!

* rupenye da lame aku x gi bjalan blog kawan-kawan… maafkan daku kawan!~

* rupenye blog aku sangat besepah tanpa disusun. okey, aku baru nak susun-susun.

* rupenye ramai kawan+famili membe aku yang blogging tapi aku tak add link kat die. Nak kene buat neh!

Serte merte aku buat! Nah! ni link kawan-kawan + famili-famili yang aku baru nak masokkan!

ade banyak lagi… otw!~

++Famili++

:: elira :: go-away-sadness.blogspot.com – ni mak spupu aku. Name je mak spupu. Tapi umur same ngan aku. Dulu skool skola rendah besame ngan beliau. n Havin so much fun together! hek.. fun ke? dengan taglinenye karma is a bitch, maka bole bace perasaan si minah ni yang ngah begolak ditambah plak dengan blog address yang sangat…. Waaahhh!!!!

:: Haikal :: pokkaempire.blogspot.com – kazen seperjuangan kesengalan dan kebungukan bersama. Adek sejati cik hanim. Sangat suke naik bas untuk pulang ke kampung. Sangat suka air asia berbanding MAS. (haishh. tak paham tol… ) kehkehkeh…

:: Abg Jimmiey:: jimmyhaziminhashim.blogspot.com – spupu mak aku a.k.a sepupu yang pangkat bapak… pilih mane-mane nak.. sangat hensem. tinggi lampai. (abg jimmy, saye puji kamu!) heh~ tapi da kawen okey. Takley nak explain banyak-banyak sebab da lame tak jumpe.. lalalala~ tapi aku kegilaan kagom tengok ramai famili aku berblog kat blogroll die le…

++ FrenS ++

:: fatin :: f-hani.blogspot.com – Fatin Hanim Rosdi nama beliau. Seorang rakan skolah rendah juga. Bakal kaunselor berjaya. Kalau reunion, kejenye korek rahsia orang je! n raja sgale gossip.. esh… insaf la tin… hehehe~

:: mimiey :: miszmimiey.blogspot.com – manusia ni pun kawan skool rendah gak… ni la antara muke-muke yang aku akan jumpe time balek kampung! esp kat pasar malam. Mane ade pasar malam ade le die… baru je betunang. sangat mastermind kalo bab makan sambil berkata-kata a.k.a gossip… Nudin si tunang die pun skool rendah aku gak. Ni memang jodoh skool rendah…

:: waniey :: misswanie.blogspot.com – ini pun lagi kawan skola rendah. Iyaa.. kelihatan disitu mereka agak aktif.. Kelihatan disitu aku juga aktif… sebab aku memang takde kawan kalo balek kampung melainkan mereka.mereka.dan mereka…. Ini waniey ialah head girl mase skool dulu… bagus kan dia? n now keje kat klcc tempat fevret aku… chess.. jeles yang amat sangat. Apa leh buat. jeles je le yang mampu!

:: muniey :: munieunclehusin.blogspot.com – pun version rakan skull rendah gak. Akan tetapi dia ialah manusia yang sangat lame tahap max tepisah. Sebab die pindah dok tempat laen! then jumpe balek kat friendster. Even tepisah, aku respek gile ngan ko cik muniey sebab gile bapak rajen update ngan memembe… tabikk!!!!!!!!

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

3 responses to “kebangkitan si wanda!

  1. zuriaf

    tiap² hari aku masuk blog kau ni…tapi apsal tarikh ni 20 november ar?

  2. buzzybug

    bagus2… bangkit la selalu, jangan tido aje.

  3. wanda

    apai:
    hahaha.. tu la pasal.. pelik…

    buzzybug:
    hehehe~ tido kan best?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: