bile hipo tensi datang!

muke orang tensen. memikirkan mase depan yang kelam. huhuhu~

muke orang tensen. memikirkan mase depan yang kelam. huhuhu~

ari ni aku macam nak buat-buat bengang.

bengang ngan diri sendiri.

Sebabnye…

PASAL BALIK RAYE!~

kenape aku balik hari selasa 15hb?

sedangka hari isnin aku langsung takde kelas.

dan aku sepatutnye boleh balik hr sabtu!

arghh..! bodoh sungguh! tekanan!

keadaan lebih kritikal bile budak paling baik, rajin dan bagus kelas aku balik 12 hb!~

aaahhhhhhhhhhh……… tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

kenape aku skem sangat?

takleh terime kenyataan ah!

ok, maka dengan itu.

aku benci diri sendiri.

4 hari tu.. membazir gile.

aku memang bekire kalo bab-bab balek umah.

ahhhhhh…. tensen…..

kalo la balik ngan bas, leh jugak tukar-tukar tiket sesuke hati.

tapi da air asia, nak tukar kene bayar banyak plak.

adeih…

adakah aku patot redha?

atau terus berusaha untuk pulang awal?

perlukah biar burn je tiket air asia then amek je tiket bas?

takpun, balek naek kete je?

waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* pssssst: memang that week ade kelas. tapi aku ponteng. tapi budak tu lg la slambe poteng sminggu. aduyai! cam tercabar je!

aku yang tensen,

.cikwandalini.

ku tunggu tak kunjung tiba.

Ku tunggu-tunggu..

Masih takde.

Still, ade yang bagi harapan.

Aku tunggu lagi.

Tapi mengecewakan.

Malam ni, untuk yang terakhir kali.

Nampak gaya macam akan kecewa lagi.

Bile orang tanye,

” ko camne wanda?”

” hmm.. still mengharap”

OMG. Bile la UTM nak cuti H1N1!!!

Aku nak balek barang seminggu dua!

Mahu pulang ke rumah! rindu rumah!

faham!

tau tak i’m almost crying bile 3G ngan seme orang kat umah nenek aku mase kazen aku kawen!

bukan nak mintak penyakit itu.

tapi nak mintak nak balik.

sekian!~

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey