need to..

i need to…
Pause lagi..~
sebab, ai nak gi keje part time wat Rating a.k.a cukai pintu kat Kuala Krai Kelantan.
For sure kat sane takde tenet la n ai pun takde broadband kan….
sob.. sob..
Sminggu skali je ai mampu balek..

Makanya,
PAUSE!!!!!

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

9 responses to “need to..

  1. mcm ‘me-no-pause’ ghitewww.. ehehe

  2. slamat ketemu d sane…

  3. sian ko…jumpa ko dalam blog la minggu depan kalo ko hapdet..

  4. pause lagiiiiiiii

  5. ye ye…selamat ber-kadaran la ye. jangan lupa projek kita tu…

  6. uiks!
    Jadi ke kak farah ikot ko g berkadaran tu? seminggu je?? kejapnya?

  7. wanda

    en_me:
    bukan me-no-pause. Tapi me-asek-pause.. MUahaha~

    afieyfahz:
    Haha. Baiklah. Ketemu sudey..

    izad:
    Kalau la aku hapdate.. kehkehkeh~

    nieja:
    Owh. Terpaksa menjalankan tugas di perbatasan.. kahkahkah.

    zuriaf:
    wei.. bile ko nak online…~

    eima jer:
    Jadi!

  8. apabila sampai waktu mengizinkan..haha…

    aku ade je…rajin je online..kau tu je yang takde…

  9. wanda

    owh.. waktu memang sentiasa mencemburui kita.. lalala~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: