Untok Baiyah dan Teman Lain.

Juz wanna share a song. Lagu yang sangat comel.

dan cute. Okeylah, menujukan lagu ini kepada rakan baik, Miss Baiyah.. (inilah teori lucu yang saya suh anda dengar).

Eh.. tgk tuan nye dlu... Baru tgk lagu die k...?

Eh.. tgk tuan nye dlu... Baru tgk lagu die k...?

TEORI LUCU by Wani Ardy

Dunia hari ini semua mengaku sudi

Lebih baik jadi diri sendiri

Negara hari ini kurang lelaki kualiti

jangan salahkan skeppito mentaliti (maaf cik wani, aku mengarut!~)

kau apa kurangnya

Di tabir sepi (ni pun aku wat lirik sendiri.. ampun wani!)

Siapa kata lelaki dan perempuan

Tak bisa menjadi kawan karib

LUCU!~


na. na. na.na. na. na.

Cukup Cukup


Ada apa dengan valentine

bilaku ada

teman-teman,

cita-cita,

masa depan

kau mungkin fikir ku ini diniaya

atau ku suka yang sejenis

pun tak mungkin aku memilih

jadi aku solo tak bermakna bolos


memang ku sendiri tak bermaksud

aku mahu kau punya kekasih

lucu!~


na.na.na.na. na. na. na.

cukup..


aku selesa menjadi aku

dan engkau bukannya aku

aku tak perlu teori lucumu

cuma buat sakit perut

Baiklah. Sudah tamat lagunya. Rakan-rakan, silelah gi dengar lagu die yang laen. Best and comel… (okey, die tak bayar aku untuk wat marketing k?)

oleh kerana aku baik hati, (oh, aku memang sentiasa baik hati sebenarnya), aku cadangkan korang, gi kat blog die.. tak pun search kat youtube lagu die..

aaahh…. comel…🙂


Okeylah. Sudah kehabisan idea.

Aku da menjadi skema tanpa sebab. Mungkinkah kerana selsema babi? Hakhakhak.. Aku baru tebace pasal selsema babi kat blog minah Wani Ardy sbenanye…

Ngantok~ la.. tata.

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

4 responses to “Untok Baiyah dan Teman Lain.

  1. apa punya lagu daaa….

  2. wanda

    zuriaf:
    maafkan saya. tapi lagu ini sangat tulus… kan??

    en_me:
    haha. saje mengubat ati yang lara.. lalala…

  3. shc

    Lagu merdu, suara ???… huhuhu
    _____________________

    Jemput datang ke blog aku – http://sempurnahealth.wordpress.com
    Your source of beauty|healthy|wealthy blog’s

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: