mari ke youthsays!~

Wah.. da lame tak post entry.

Sebab ngade² bizi

Memembe pun bising kat face book…

Kehkehkeh. Jangan marah!

Eh, prasan tak, pas frindster semue orang sebok² survey…

pastu maen tag² kat blog plak…

Maka aku pun konon² lari ar ke facebook.

tgk² skang facebook… Mak aih.. meriah ngan survey tu je..

mrepek gile survey die…

adakah anda menantu kesayangan? laaa…

which animal are you? la….

plus plus macam²..

Haish.. tak paham tol

yang tak tahannye! ramai gile yang dok jawab bende alah tu..! hairan!

Yang lagi hairan, aku pun gi join gak!!! damn…

wey.. ape pekdahnye…. jawab.. jawab.. ntah pape je…

(okey, aku kate kepade diri sendiri juge!)

Hahahahaha..

sob.. sob.. sob.. insaf!~

Dalam aku dok menyervey, aku baru tau ade 1 site neh….

Sangat best weh!!

setiap survey kite dibayar ape…

baru ar bebaloi…

aku baru je nak start kumpul..

Hahahaha… korang jangan jeles eh? aku da kumpul RM2.50..

( biar ar RM2.50, nak gak kecoh²! – ske ati aku laaa!)

Nanti pas da cukup RM50, katenye cheque akan dihantar…

okey. okey.. aku test je…

mane la tau dapat…

bebaloi gak aktiviti peng onlinan aku neh…

hehehehe…

Mari la rakan-rakan…

menabung bersama saya!

yang tanam anggur, mahupun jobless ataupun jobfull pun leh join…

hehehe..kehkehkeh.. aku promote la plak…

marila rakan²!

Ngeee….!~

aku da join, kau orang bila lagi?

Lalalala…

meh nak citer sket pasal benda alah tu…

ia adalah youthsays..

macam kite bagi pendapat kite ar..

ramai la manusia-manusia penyervey yang create survey ru..

antaranya astro, secret recipe bla bla bla…

diorang pun saje la kot nak tgk kite nye says

ngeee….

setiap survey yang kite jawab, ade la harge die…

takla mahal sangat. ciput je.

tapi

sikit-sikit lama kan jadi bukit!

bukankah begitu.

sekurang-kurang kite membuat seswatu yang berfaedah untuk diri sendiri dan masyarakat…

waaa… bestnyeee!~

hikhikhik.

youth of the nation btol i neh..

tetibe di transform menjadi itu!

sesape nak ekot jejak langkah kaki comel aku..

ehm, nak banyak info lagi, kelip jugak kat bawah itu..

lalalala

marilah kelip dibawah itu…!

Best wa cakap lu!!!  hehehe….



Tetibe aku jadik seorang belia yang berwawasan plak..

kehkehkeh..

eh lagik satu.. aku cam tringin ah…

Nak join any community ke, club ke…

cam bez je…

sangat comel je tgk ade club wat aktiviti diorang.. cycling, family day, bla bla bla..

Nak! nak! tapi kat ne ah?

sile beritahu saye rakan² sekalian!


About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

11 responses to “mari ke youthsays!~

  1. aku dah setengah tahun join youthsays ni. tapi baru jawab 3 survey je. dasat tak aku..haha…

    kalau kau rajin ushar forum atau yahoo groups yang aktif, kau boleh jumpa komuniti yang kau inginkan…

  2. boley try..
    hehe.. saje bosan2 kan..
    boley la jwb survey ehe

  3. aku suka je main kuiz mengarut kat facebook tu..hahaha..dah la result pelik2..pastu ditambahlak ngan komen2 yg melawakkan kuiz ko tu..hahaha..

    adakah anda menantu kesayangan?

  4. wanda

    zuriaf:
    ahh… marilah kite menjadi youth yang berjaya. Nak x? klat yahoo tu die cam universal sangat… satu malaysia… segan den… hehehe..

    nieja:
    hehehe…marila… u ade gak ke time bosan? i tgk cm u tak penah bosan je… cam bes je.. ronggeng je..

    izad:
    hahahaha… aku pun… kahkahkah.
    aku bukan menantu kesayangan. Siap leh kate aku hipokrit plastik, tau nak jadi menantu glemer je…
    sentap aku weh.. haha~

  5. ade jugak time bosan.
    i kan susah nak tdo malam..
    mae tenet smpai nak muntah..
    hahaha.. tu la time bosan i..
    tapi i ade wat survey gak start last year..
    die kumpul2 point.. n nant boley la
    redeem nak g makan kepsi, tgk movie
    bagai.. kire xde cash money laa

  6. kalo bejaye ngompol duit dgn byk, sila update.. hahaha

  7. salamm, thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg itteww..

  8. wanda

    nieja:
    hey.. leh bg i url die…
    bosan dowh dok umah…

    wannurhidayati:
    haha. awak la update da banyak duet tu..

    en_me:
    ye la.. same2…

  9. Yuna

    Thanks for blogging about YouthSays😀

  10. wanda

    HEHE. NO PROBS.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: