penyelesaian telah tiba! Hooreee..!

” Kelip² ku sangka api, kalau api mana puntungnya,

Hilang ghaib kusangka mati, kalau mati mana kuburnya?”

for da sake of all..

Saye nak off topic pasal benda yang berkaitan dengan perkara di atas.

Sebab cam tak bes.

anyhow, thanx for all.

sebab sudi mencomfortkan saye.

dengan pelbagai cara.

TQ ya!

saye nak start new life. da new wan dalini..

seorang student praktikal yang berkaki lebar.

Lalalalalala..~

++ Lets rainbow up our life.. Jomm!! ++

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

18 responses to “penyelesaian telah tiba! Hooreee..!

  1. AwA

    eh cik dalini
    erm
    jom la ym
    org tegor tak berjawab
    jgn tinggalkan ku penuh teka teki
    ewaah!

  2. buzzybug

    errrr… x berjawab pun soalan sblm ni? dah setel ke?

  3. err…apakah??

    kau ok ke tak ni?

  4. wanda

    awa..
    smalam u pm i i tak pasan…
    tgk² u da sign out..
    btw, got any new gossip?
    lalalala..~

  5. wanda

    buzzybug:
    tu la soalan tak berjawab plak kan..
    half way setel..
    kire da ok la kot!~

  6. wanda

    zuriaf:
    aku? sentiasa okey.
    tak pernah pun tak okey.
    eh, kacak plak gambar terbaru kau ye.

  7. lebih banyak gambar kacak di blog aku. sila dapatkannya sebelum terlambat…muahahaha….

  8. berkaki lebar. hm…
    nampaknya dunia dah jumpa bigfoot yang sebenar.
    hahaha…

  9. tameent

    darling..

    wut hapen? nak tahu..pls😉

    wendu kamo n sy sgt x mampu utk hedup mewah sekarang..haha

  10. mulakan idup baru🙂

  11. wanda

    zuriaf:
    kacakkah… aahhh…

  12. wanda

    qtetective:
    tu la… memang pun.. dulu yang bigfoot kat jb kecoh² tu… terpakse la saye nyorok seketika.. lalalala.

  13. wanda

    tameent:
    ngeee… nanti kite borak panjang lageh eh…i lagi la xley nak mewah².. huhuhuhu..~

  14. wanda

    nieja:
    baiklah. saye da mulakan hidup baru pun!

  15. cik wanda, saya telah menglink kan kamu punya blog dlm link kt blog saya.adakah kamu izinkan?huhu

  16. good luck akak liniey tewww..

  17. wanda

    orangs:
    hello… ye, nak cakap ngan sape…?

    syaliza hanim:
    baiklah. nanti saye link kamo jugak ek…

    en_me:
    time kaceh. time kaceh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: