keputusan badminton saye

Pertama..

Baru abes maen badminton.

Rupenye best men badminton neh eh?

baru ku tahu… Hahahahaha~

Memule, siyesly, aku mane la tau rules… jadi la cam kartun…

ekot je arahan ofismate aku… tenage pengajar saye… hehehe.

Maen satu game da reti skit²…

Stakat pukul² shuttlecoock tu, saye men blasah je la kan…~

Fuh… sangat besungguh² saye men macam nak g betanding…~

Orang len rilek, Saye da bepeluh sakan..

Kahkahkah. knape eh? Sah! tak penah bersukan!

Bukan men lagik preparation, 100plus+air kosong bla bla bla.

Woi!~ nak g men badminton ke nak bekelah?

Hahahaha~

Maen bergu, kumpulan kami menang.. Kahkahkah. klakae gile.

blatih 30 menet, menang?

musykil kan…

baru la saye tau.. takdela teruk sangat saye tak reti men badminton

Same je cam tennis kan? kehkehkeh. bezenye pegang raket sbelah tangan n hayun raket ke atas… Kehkehkeh~

Boss pun cakap, saye heran kalo ade yang tak reti men badminton cthnye wanda. Adehhh….

Ok. Ok. Ok….

Saye da pandai la boss!

Da ciap leh blagak neh!

Meh saye blagak…..

maen bergu, kump saye menang… pastu individu…

saye dapat no 2…. (rekod tu…~!!!!! bangee tu!!!!)

kahkahkah. ye la, orang jakun. tak penah maen badminton kan….

Next week maen lagi. Kami maen badminton sminggu skali…

ntah la sampai bile…

agaknye sampai la aku jadik champion kat jpph kot!

hahahaha. sile tunggu kucing dirumah saye tumbuh tanduk ok?

Yeay!~ saye sronot men badminton…!

Hahahaha. Bagus kan?

Bos nye pasal. Hari² dengar ceramah motivasi cam dr fadzilah kamsah darik boss..

maka saye pun da termotivasi skali..

Sungguh bagus boss saye kan? part time….

Boss saye kate…

” rajen biar berpada, rajen biar berfaedah-boss2009″

katanye, rajen² lah wat keje yang akan dapat banyak bagi ilmu kat kite…

Rajen wat keje pun, kalo bende yang still di takuk lame.. bile nak maju..

kehkehkeh. Tu sesi cramah bos saye.

Jadi, tayah nak jadi rajen sangat+nak tunjuk rajen sangat…

cukuplah rajen untuk kita tambah ilmu and tambah pangalaman kerana kite kan sedang belajar.

buzzybug kate, cedok seme yang ade. Mase keje nanti, baru fokus…

Kan da menjadi formula tu…

Boss+buzzybug=jadi pe?

Jadi, kalo ade lebihan keje n anda merasakan keje itu sememangnye anda sudah expert, y don’t u do another….

Contohnye wat report assignment…

Macam aku… dengan banggenye menyatakan…

saye da nak siap pun esemen 2… hakhakhak. Jangan jeles ye rakan²! hahahaha…

Tu la faedahnye jadi anak buah En Ishak…

Kepade yang terover rajen, boss saye cakap, “jangan la rajen sangat… ” Kahkahkah. Asal keje bermutu je.

“work smart and not hard”

Kan da cakap. bos saye juru motivator yang bagus…~

Tetibe aku jadi pendabik dada+pecakap besar+pebangge diri+pengkoya plak… kahkahkah.

Ahh…. memang aku sedang bangge pun…

semenye sebab badminton… Hahahaha…~~~

Seme orang, sile ucap tahniah kat saye k?

Hahahaha~

Eh, sbenanye men badminton neh wat saye saket tangan la.

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

8 responses to “keputusan badminton saye

  1. pasni kita fite badminten jom..hahaha.

  2. saya mengucapkan tahniah kepada anda..

  3. wandalini

    izzadamza..
    ala.. tanak la… hehehehe… aku mesti kalah… huhuhuhu. aku jadik tukang kutip bola nak?

  4. wandalini

    wannurhidayati:
    tq. tq. tq…~

  5. ala..kutip bola nak wat pe? meh main ngan aku..hahaha. cakap dh teror..siap dapat no 2 lagi single.

  6. hak3..

    lawak seh ko neh..

  7. kau nombor 2?? ah, itu belum aku jadik coach kau lagik. mesti seluruh JJPH dalam malaysia ni boleh kau tawan..ahaks..

    boss+buzzybug = boszybugss

    eh, aku jeles la bila kau bagi tau yang kau dah siap sumer assignment. jadi apa kata kau buatkan untuk aku lak,boleh?? hehe… aku tak mula pun lagik ni. biasalah, dak laki kan last minit. tapi kalau kau tolong, cun gak tu..

  8. psal i dah ttgal 2 n3 ni
    esok la bace
    dah penat ni
    sok i komen lagi
    byeeeeeeeeeeee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: