Potential Break Up Song

Mule-mule saye lalu kat blog die.

Name die izzahmokti a.k.a izzadamza

Saye nampak tag itu.

Saye bace.

Saye bace die nak tag sape. S

aye buat-buat tak nampak.

Die datang blog saye.

Die sound saye suh jawab tag.

Kat ym pun status die jawab tag aku.

Maka, aku jawab.

;)

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!

IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Dengar Bisikku Dinda by The Rain (Wah! sangat menggambarkan saye tak ok ke tu? mari-mari dengar bisikku)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Deeper Conversation by Yunalis (Erk..! lets get in to to it… deeper and deeper? kahkahkah)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

Lagu Kita by Aizat ( Takkan la kot, ku suke orang kasik lagu kat aku…. cam jiwang jeee! )

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Situasi by Bunkface ( “Kuingin kau tahu engkaulah destinasiku” – Yeah! semangat! semangat!)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Low by Flo-rida ft T-Pain ( Kahkahkah. Gile tak bermoral)

WHAT’S YOUR MOTTO?
I Hate This Part Right Here by PCD (Boleh plak Motto hate thid part. Memang ar ngah hate praktikal yang penat and bosan neh..!)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
If I Were a Boy by Beyonce (Takkan la kot, korang pk if i were a boy. Kalo ye pun, i swear to be a better man n not hurt you!~ Lalalalala)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
I’m Yours by Jason Mraz (Hoooyeahhh! Memang pun kan….. we belong together)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Hot and Cold by Katy Perry ( Memang sejuk-suam-sejuk kat opis neh..)

WHAT IS 2 + 2?
Bila Rasaku Ini Rasamu by Kerispatih ( Hahahaha. Rasaku+Rasamu)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Kekasih yang tak dianggap by KertasBand ( Wahh… smacam jeee…. hakhakhak. Boleh la kot, untuk ‘besfren’ saye yang etu…..)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Miss Independent by Ne-yo ( Hahahaha. Independent sangat ke wei…. Erk, tetibe cam bangge la plak….. Hahahaha. Even tag neh tag  ngarot je, tapi bes ape jadik independent!)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Addicted by Simple Plan ( What!!!~ jangan drug addict sudah! Haishhh… Musykil… Musykil… ;) )

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
After midnight – Yunalis. ( after midnight pe neh…. neh agi satu yang musykil… takkan la kot… tros nak pk after midnight… hahahaha… ades. Ades. Jangan berpikiran biruuu…~ ) )

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
I’m Just a kid by Simple Plan ( Haaa… kan da cakap… i’m just a kid… mane leh kawen-kawen lagik neh… tiber je nak kawen… Hahahaha. Kalo pasang lagu tu kan… jap.. nak imagine, mesti balek seme makcik pakcik. Wedding bising gile. Wedding ke konsert wei!~ Plak tu, aku nak mnari punk music.. Pergh.. langsung balek smule rombongan mertua aku… Kahkahkah)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Cinta Yang Sempurna by Yunalis ( Cintakan Tuhan kot…)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Lie To Me With Style by Yunalis ( Erk, Interest aku ke tu? Menipu dengan penuh gaye? Hahahahaha… Ye kot! Kahkahkah)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Cinta Yang Sempurna by 6ixth Sense ft Noe Letto (Bodoh! wat pe nak takot cinta yang sempurna? tak ke bangang.. seme orang nak tauuuuu!~)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Matahariku by Agnes Monica ( tak secret pun! wekkkkkk!!!)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Here without You by 3 Doors Down ( Kahkahkah. Kuwang ajau tol. i want here without you. Sesape berkaitan, sile blah dari hidop ku!! Wahhhh.. Emo nyee…… )

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
No One by Alicia Keys ( Uishhhh! Jahat nye aku… takdela pk kawan-kawan camtu beb…..)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Potential Break Up Song by Aly and AJ ( Ade perkataan song tu leh la kot sebab semenye pasal songs…)

Tamat Dah.

Nak Tag Sape eh?

Angah

Buzzybug (mesti izadamza da sound die suh jawab tag neh)

– Soraya

Nieja (Rajen ke u nak wat tag)

Dieyla (manusia neh rajen update blog. Tambah plak da ade ipod. Jawab jangan tak jawab!)

Orangs

-Matt

-Pyejal (Hahahaha. tetibe saye tag anda even saye tak kenal anda)

-Zatie

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

12 responses to “Potential Break Up Song

  1. bagus-bagus..jawab pon.
    jawapon pon best..sampai nak gelak jer depan pc..hahaha. nak2 yg lagu masa kat wedding~

  2. buzzybug

    orang dah buat laa tag nie… ngehehe… dah buat lagi awal dah…

    “WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
    Kekasih yang tak dianggap by KertasBand ”

    waaaahhhh….

  3. sue

    he he. aku dah penah buat tag nih. nway, ko di tag lagi kat page aku. sila lah periksa.

  4. pyejal

    dia dh buat la beb. siap bg link lg..
    dia xkn buat tag yg b’ulang. harap maklum. :p

  5. wandalini

    eehhhhhhhhhh….!~ asal seme orang da wat neh… ades… ketinggalan zaman tol cik wanda.

  6. pyejal

    sori ye. igt blog ni sama dgn wandai..adeh…
    tipah t’tipu..[sambil menutup mukanya]
    sori cik liniey..:p

  7. saya kene tag..baik! tp lambat cket ek

  8. memang tak rajin
    hahaha..

  9. aku..aku..aku penah layan tag yang seakan² macam ni dulu. di kala zaman aku rajin buat tag..hahaha

  10. wandalini

    pyejal:
    tape. tape. wandai tuh sape? smacam penah dengar name itu.

    wannnurhidayati:
    baiklah.

    nieja:
    mmg tau pun u malas.

    zuriaf:
    bgs la.

  11. orakarek

    realease your tension http://www.geocities.com\lookingfor60

  12. There is obviously a lot to know about this. There are some good points here.

    I’m Out! 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: