~support malaysian!~ yeay!

* TADI KAN*

1 of my fren mention pasal sum1 named Yuna

maybe ade yang da tau, sebab da lame

ade gak yang tak tau kot, sebab die indie

die adalah seorang budak yang comel, dan sangat kewl

write, play and sing her song

lagu die sangat kOOL tahap cipan ok

silalah pergi dengar

yang bez

die malaysian

english song die sangat rilex n kadang cam taleh detect die malaysian

die cute, pakai tudung!~

die cool sebab die maen gitar sambil nyanyi

well publish kat myspace

.. ah, saye kagOm la ngan die ..

nak dengar dan tengok?

youtube la… Mana lagi

click here.. Tadaaaa

DEEPER CONVERSATION

Is your favourite colour blue?
Do you always tell the truth?
Do you believe in outerspace?
And im learning you

Is your skin as tanned as mine?
Does your hair flow sideways?
Did someone took a portion of your heart?
And im learning you

And if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

I let my guard down for you
And in time you will too

if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

4x
Deeper Conversation
let me

* got another 1 here*

klik kat sini~

YUNA – DAN SEBENARNYA

Oh bulan
yang melayan diriku lagi
Pabila air mata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyumanmu itu
kau juga merindui aku

Ku enggan
berpura-pura ku bahagia
Ku enggan
melihat kau bersama si dia
Oo ku akui cemburu mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyumanmu itu
kau juga merindui aku

[Bridge]
Di saat kau merenung matanya
ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyumanmu itu
kau juga merindui aku

* nak banyak lagi? sile search kat youtube. Takpun order die nye EP. Support Malaysian k! cd omputeyh tapela kalo nak cetak rompak. Malaysian taleh. dose!*

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

8 responses to “~support malaysian!~ yeay!

  1. oh best ke?
    ok tgk jap.
    da lame kot dgr org duk
    ckp psal ni, tapi xpnah nak amek tau
    nak dgr la jap, best x haha

  2. saye juga tidak penah dgr gossip2 ttg ini.. nanti2 saya tgk ye (bila line clear kat dlm opis ni).
    Hahaha…

  3. wandalini

    nieja:
    ehm. tau takpe. darik last year kan….
    silelah dengar…. jiwang tapi cOOl.

    wannurhidayati:
    silalah angah…. ala, tak clear pun make it clear. Haha.

  4. eh,mung pum lyn yuna gop ke?
    ak ade lagu polaroid..
    dgr la…
    besh jugok..

    hehee~

  5. AwA

    hehehhe
    sy lom ade kesempatan nak carik lagu deep conversation tu ag
    tp da penah dgar lagu dan sebenarnye tu da penah dgar
    mmg besh!

  6. apakah?? lagu apa ni…?? hahaha…layan lagu nasyid la weii…baru boleh insaf…

  7. buzzybug

    ramai dah orang citer pasal yuna ni… saya masih x ada mood nak tgk dan dengar… hehehe…

  8. wandalini

    the gadis:
    Layan la jugak. Tapi takde la big fan sampai nak ke gigs… Hehehe.

    Awa:
    takde la… kot la u nak dedicate kat kaMal.. U kan ngah bunge² Chenta. Lalalala.

    zuriaf:
    tau ar ko wakil nasyid UTM. Takkan nak promote kat sini kot. Hahaha.

    buzzybug:
    Ehm. nantila, saye suh pegi cepat² kat anda. Lalalala.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: