i’m sorry boss

.OK.

Praktikal maken best

tu la, next time don’t judge a book by its cover

kan? aku da start bz

da ade keje

and da most important, at least takdela aku dok rilek men² sms

Pagi grak kol 7.45 n 7.55 sampai ofis

yes. tepat. unless kalo ade krete siput babi kat depan n que panjang nak potong cam ulat gonggok.

Sampai, breakfast dlu. Lapor goSsip latest baru la wat keje

Keje. keje. keje. sampai la kalo nak makan, makan

kalo tanak sudah. takde orang marah pun.

kalo ngantok, leh gi rest time lunch hour skejap

pastu keje. keje. keje.

bile wat keje, mesti kite rase mase kejap je jalan.

pastu balek la.. Lalalala.

Kan best camtu.. takde la praktikal yang bosan macam aku pk b4 neh

da khatam seme work flow kat opis

skang aku leh wat fully valuation

value and inspection sahaja

kerja² laen tecnician buat.

inspect, value, sign, pastu study case ( praktikal kan? mesti study)

makanya, keje aku sronot dan sangat menarek

currently, aku manage case untuk nak amek balek tanah rakyat untuk buat skool

start from a-z

pasneh supervisor kate ade transaction baru kat pulau perhentian

yeay!~ leh gi jalan² lagi.

Maka dengan ini, praktikal aku bes. buang seme yang tak bes.

TAPI KAN

meje saye depan aircond btol². Aku pakai sweater all da time

+ aku bli slipper soft toy cartoon nak cover kaki yang comel and teketar²

n tetiap mase minum air suam nak panaskan badan

.lagi satu kepelikan.

Bos suruh maen badminton.

Aiyyark!!~ sumpah tak penah maen badminton.

sangat tak reti tahap maximum

game laen takpe, jangan badminton sebab tangan aku bute

bute yang da taleh diselamatkan

buta yang bukan rabun

silelah pilih saye jadil wakil department kalo nak menang dr bawah.

Sekian. maafkan saye bos.

* Sesape tak paham pe yang saye tulis, sile takyah faham

sebab, dulu pun saye tak paham gak. skang je baru paham pas masuk UTM*

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

9 responses to “i’m sorry boss

  1. sue

    haaa baguihla if da banyak keja. kah kah 🙂 selamat berbahagia dengan badminton tournament tuh!

  2. tu ah..memula jah cam boring skit…
    pstuh loni x ckup tgn plk nk wat kijo..
    hehee

    hak2…gud luck ler kalu mu jd masok game tu..
    mn taw dpt mrkah lebey nti..hehee

  3. wandalini

    sue:
    berbahagiakah di hari itu? huhuhuhu. Aku pegang raket ke raket pegang aku. adoyai.

    thegadis:
    kalo boss kate dapat 4flat, aku sanggup praktis tetiap malam. learn from da beginning. konon.

  4. main badminton r senang…heheheh. bantai jer…

  5. badminton best la sis..
    btw, anda telah kene tag.. sekian..

  6. wandalini

    .izad.
    Ye lah. Saye mau bantai la ni. Hehehehe. Bantai dan bantal.

    .wannurhidayati.
    tag? huh!~

  7. buzzybug

    serious awak x penah main badminton??

  8. badminton….hmmm, nak aku jadi coach tak?? hahaha…
    ~
    ermm, camne buat report 3 jam kredit tu eh? apa kata kau uploadkan kat sini apabila dah hampir siap..hehe…

  9. wandalini

    buzzy bug:
    sebab penah maen la saye tau yang saye ni tak reti main. Lawan ngan budak darjah 4 pun saye kalah. Sesiape nak mrase kemenagan, leh la maen badminton ngan saye. Huhuhuhu.

    fairuz:
    leh. aku yang pesan kat ko siang². aku nak copy esemen ko… Hahahaha~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: