~ kebizian aku ~

dan bila ku harus pergi

pergi dan takkan kembali

ku mengerti cinta…

lalalala.. tak ingat la plak…

Lagu SO7 zaman dahulu kala

Asal eh, dulu ske sangat ngan Sheila On 7? And everyone crazy bout Duta da vocallis. So do i. Ehm, temasuk gak la aku. Aduhai. Ape la.. Tapi, tak salah kan.. He’s kewl ok? Hehehehe…  Start dengan lagu DAN.

” lupakanlah saja diriku. bila itu bisa membuatmu kembali bersinar dan berpijak seperti dulu kala. caci maki saja diriku bila itu bisa membuatmu kembali bersinar dan berpijak seperti dulu kala…”

Haha. Best kan? pastu lagu bila kau tak disampingku

” terlalu bodoh untuk diriku, menahan berat jutaan rindu. apalagi menahan egoku. maafkanlah diriku lupakanlah salahku itu”

Pastu, Sephia, sahabat sejati, sebuah kisah klasik, bla bla bla.. banyak lagi la.. yang paling best, lagu just for my mom..~ Seme tu aku ade kaset nye tau! ye ar, dlu kan takde lageh mp3 la, ipod bagai. Dulu gune “orang berjalan” a.k.a walkman je… tu pun da rase best gile.. Hahahaha.Kaset ok?

Best plak kalo dengar balek. Elleh, sure la kawan² len ade gak dok tesengeh bace neh sebab die satu spesies je ngan aku. Hahahahaha.

Tapi skang SO7 da cam tak best kan? sebab da banyak sangat band laen… berbagai² sampai tak larat nak ngekot! ( sape suh ekot? takde orang suruh  pun kan…) so, i choose to not follow any… Asal ade je aku dengar… Kan senang. Lagikpun band malaysian pun not bad kan… ( hooyeah.. support malaysian..!~)

Eh, pcaye tak dulu aku big fan KRU gak? Hahaha. Lagi la… darik lagu AWAS. Kalo tak silap mase tu darjah 2 kot… Hahahaha. Bukan maen weh, menari lagu die.. aku ingat seme step. Rappin n dance. Pe kene la ngan aku mase tu eh? Aduhai… Banyak album die kuar. Aku beli tu… Hahaha.

Sampai la form 4 mase tu KRU da nak start pupus. Pnah skali KRU datang Kota Bharu, kat billion. Aku ngan membe aku aja name die.. sanggup woo fly gi tgk diorang perform.. Hakhakhak… Mase tu dok dalam jail MRSMPC… plan baek punye.. yang bes, leh jumpe in person plak tu, amek² gambo bagai pastu diorang pun tau yang kami fly… Hahahaha… ampeh tol..

Aduh… ape la zaman mude² aku… penuh kegilaan.. Hai.. seb baek skang da insap… Da tak wat keje² gile camtu.. kaset n cd pun da tak bli. Sebab aku maen sedut je kat banyak² tempat ade.. Last cd aku bli pun, cd avril lavigne best damn thing & evanescence the open door. yang evanescence aku  beli yang original ok? hahahaha. Kopak duet. Yang avril beli kat pasar malam 3 seploh. Hahaha. Beli yang original neh kepuasan die laen kan? Rase best smacam je kan? ye ke? ke aku je yang rase camtu?  Hahaha. Ayuh, banteras cetak rompak…. Tapi, tu la.. yang original mahal sangat ar. 1 cd ori leh dapat 15 cd yang cetak rompak. Gile! baek bli cetak rompak.. Haha.

Ok, da tesasar jauh. Sebab sbananye nak cite pasal ke bz an aku. Tapi da terbz citer bende laen. hahahaha. Lenkali je la citer.

Anyhow,  aku nak gitau spesel thanks kat kawan aku..

wanda_lini: lohh…~
wanda_lini: dos… mari la berblog…
wanda_lini: tapi aku pun lame doh dop update pos

umina roslan: 2 r..
umina roslan: 31 dis las kn
umina roslan: haha
umina roslan: follow la konon

wanda_lini: hahaha
umina roslan: haha
umina roslan: tolon terharu sket
umina roslan: n kredit kt aku nih

wanda_lini: ok. ok. terharu..~
wanda_lini: hehehe

Hahahaha. Ok, kreditt to umMi nazahah.. tayam umi taw.. keep on follow.😛

K la, nak gi tengok tivi plak. ( dok umah kan.. tgk tivi je la kan..)

Cite hape ntah. Iqram Dinzly blakon. Die ensem kan?

TATA

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

6 responses to “~ kebizian aku ~

  1. oh i pon baru lpas
    tgk cite tu.. ape tajuk da lupe
    arghhhhhh so sweet laa
    mase iqram dinzly melamar
    pompuan tu hahahaha

  2. wandalini

    Kan? hehehe. i ske ah die.. kalo jadi bf i pun bes. Hahaha.

  3. mak aih..giler bz kau ni…hahahahah (gelak sarkastik untuk tujuan memperli)…hahahaha…

  4. wandalini

    Tapi saye bukan jenis buat² bz. Hahahaha.

  5. lorr…ak hingat mung bizi dok prektis maen badmnton.. wakil opis tuuuu…hehheee

  6. wandalini

    heh!~ kang memang kang… susah plak beb nak kene pakse jadik wakil UTM gi MASUM. Haish!~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: