negatif thinker~

wanda : 2008! byeee…😦

2008  : Hahaha. aku pun memang da tak sabar nak blah neh.

wanda : eleh, ko blah ar. macam ar ko tu bes sangat!

Hak elah.. ngan 2008 pun nak gado ke?!~

2008 negatif la..~

2008 saye accident. Oh sangat buruk apabila cikvisaye berlanggar dengan lori itu. sO scarry tau tak! Saye mengucap dua kalimah syahadah sebab saye ingat saye akan mati.

2008 saye curang ngan bf saye stelah 2 tahun saye cam setia. Langgar prinsip tu! tapi tak kantoi. ok? Hahaha. Saye curang sebab bf baru memang saye sayang dari dulu. Tetibe bf saye cam ignore saye, saye pun curang la. Hahahaha. Tapi skang saye sudah tidak curang.

2008 saye gado n perang besar ngan rumate saye. aku ingatkan ko kawan aku. Tapi cam HARAM. Bukan nak gado sangat, tapi da prangai cam sial je. So, shud i? jawapan die yes! dulu pnah brazam tanak da perberangai buruk gado² sound² macam prangai dak skolah. Tapi die yang pakse aku wat camtu. Dan simpang malaikat 44, sumpah aku tanak ade kawan cam die lagi. Kawan yang leh gi mampos. Stab back punye orang. Depan laen blakang laen. Bawak mulut fitnah saye, sumpah saye tak maafkan die. Saye tau, sesentengah orang berkenaan leh agak sape die. Diam-diam je la.

2008 saye menulis blog kembali. Setelah meninggalkan blog lama slame banyak tahun. Hahaha. Blog lame takde pape je pun. Mrepek² mase pas spm. Bile ade blog baru, maka samaken banyak la saye mrepek. Kenape saye berblog smula? Sebab apai hasut. Hahahaha. ++ saye bosan sangat dok skudai yang sangat tak bes. Blog neh pun apai yang watkan. kreditt to apai. Lalalala. Ingat lagi, dok kat cafe sampai 2 pagi sebab nak wat blog. Esemen english tak jugak siap. erk, yang ni tak negatif la kot.

2008 ….. ehm ape lagi eh? ade banyak lagi. tapi tetibe ilang mood sebab tercerite pasal ex-kawan saye tu. Aduyai.

~ bye~

~ happy new year~

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

19 responses to “negatif thinker~

  1. sue

    waah. ada pergaduhan yang berdesir desir rupanya. kenapa lambat sampai ke pengetahuan aku ar ? he he. amcam besut? ok tak ?

  2. wandalini

    Hahaha~ ko kan dok oversea. Lambat ar skit.. Hehehe. ok je kat sineh, tapi bosan skit. Hehehehe.

  3. wohoo..
    byk bnda negatif..
    so 2009 ni biar byk positif la eh
    perghh curang.. berani mati la u neh
    wkkkakakaka..

    btw, hpy new year dear

  4. moge 2009 semuanye baik-baik belaka…

  5. nombor 1 – akak tau citer tuh

    nombor 2 – errrr …xpenah tau la pulak …tipu yerr kater xde heh

    nombor 3 – lorh garang ghupernya … xtau lak

    nombor 4 – okeh ini akak tau …

    apepun .. selamat tahun baru ..semoga ceria !

  6. ye ye…kasih mu ku terima wanda….hehe😀

    ermm, tak baik tau gaduh² ni..tuhan tak suka….lalalala….

  7. camat thn baru cik wanda
    hehe~

    dok dumoh jnge baloh des.hehe

  8. tahun 2008 saya dan anda berkesempatan utk berjumpa-jumpaan di skudai🙂

  9. buzzybug

    happy new year… jangan gaduh2… x elok…

  10. buzzybug

    btw, skudai mmg nampak cam x best pun… hahaha….

  11. glamer sungguh la encik apai ni…hurmmm..

  12. wandalini

    nieja:
    happy new year too~ tu la.. takto la pe yang da wat i brani mati. Tapi, sumpah da insap.

    qdetactive:
    orait..~ thanx ye.. epi new year.

    nadzunix:
    ampun kak…! kite lame sangat tak borak.. sampei tak sempat nak story².

    zuriaf:
    aku saje je nak promote ko apai..~ Hahahaha~

  13. wandalini

    the gadis:
    tu la pasal.. Hahaha. aku tak ske gado la…. seboleh² tahan.. Hahaha.

    wannurhidayati:
    Kan? tu yang positif k? hehehe. wendu ah angah.. lame tak jumpe…🙂

    buzzybug:
    ha’ah. tak elok gado. Tuhan marah. Saye da insaf pun.. Memang tak best. Jauh lagi best KL… Hahahaha.

    izad amza:
    mmg la ur bro glemer. die kan sifu saye.. Lalalala.

  14. nape blog u n blog
    dieyla masing2 nak ade
    cm slji2 neh..

  15. hehehe mmg negaaaatif.. semoga 2009 ni byk yg positif…

  16. wandalini

    nieja:
    Hahahaha. bende free wordpress bagi. gune je la… pasneh takdela cyg.. huhuhu.

    gerektua:
    ye ye ye. da start positif da neh~

  17. hi cik adik dalini🙂
    happy new year to u!
    selamat meninggalkan tahun 2008 yang negatif tu ye.
    semoga 2009 positif-positif sumenye😉

  18. wandalini

    nadxoxo..!~
    same la kite yeah…~ da start positif pon.. hehehe.

  19. hpy bday sygkkkku

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: