Bende ni salah sbenaRnye!

Saye bukak Friendster tadi~
Lalalalala
Dapat bulletins
Posted by Kdinz86
Sape eh die? Aku pun tak brape nak kenal
Tapi dulu, die agak femes kat #channel skool saye
#ytbesut
Ala, zaman² MIRC kan.. (hahaha. Kan da out of topic tu!~)
Bulletins tu bertajuk… (aku tak ingat!~) tapi aku isinye berbunyi.. ( hahaha. ade bunyi ke)
by hazwani amir
bleh tak jgn post bulletin yg merepek2..
penuh bulletin dgn benda2 mngarut ni…smpi yg penting2 pun tak sempat nk baca sbb penuh dgn bulletin yg perepek2…tgh watpe la..pki baju ape la…bukan sume org nk tau…hmm..semak!!
coke say
aku sokong!!aku sokong!! aku x rase pon ramai org nk tau survey psl diri org laen..
schaapie say
betul3..yang antunyer dorang neh pos pkai subject yg cm urgent je..tp open je ntah yg ape-apentah kejadahnyer lah!!
a D a m o O say
btol p.e ska…ngarut je blake survey2 ni…aku rasa org ske survey2 ni poyo lebih ar…semua bnda nk bercerita…kurang privacy mereka2 ni…ksian~~
kdin86 say
mender ni dah lame dah duk mempoyo kat frenster ni..konon2 nak bagi tahu la kat sumer org pasal diri kite ni..mcm org nak tahu sgt…kalu rase diri tu nak di ketahui org..tulis la blog..takyah nak promote diri kat sini…mcm hampeh…hahaha
Bulletin ini mungkin diforward² kan. Menjadikannye berantai
Isi dan luahan nye tetap same
Luahan kepade perajen² yang buat survey kat friendster then post kat bulletins
hahahaha~ act dulu, aku pun terjebak same
bukan pe, boring ah beb!~
Mesti ramai yang komplen kan?
Ape leh wat. Dah ko masuk community page kan.
Tahan je la ngan pelbagai karenah manusia yang pelbagai tu
Manusia² tu, kawan² korang jugak kan
Kalo tak, takkan la ko leh view bulletins tu kan?
Yang pastinye, saye tau.
Incip Apai tak ske
Kan? kan? kan? ( apai sile angguk )
Sebab die penah tanye aku.
” eh, asal eh dak² pempuan ske sangat jawab bebende ngarut kat frenster tu? “
NONSENSE
diorang cakap. bukan saye cakap
ehm. OK. Nonsense.
Saye trime
Memang pun
tetibe lak rase cam ntah pape je kan?
Tapi ape bezanye kalo letak kat blog?
same juge, menulis ape yang sepatotnye jadi privacy untuk bacaan umum
tuh diorang kate k? bukan aku.
Cuma bezanya, blog tu kite punye (even kite menyewe ngan wp cam saye!)
Bulletin board frenster tu bukan kite punye. yang kite punye ialah kite nye profile. takpun blog dalam profile kite.
So, saye rase, saye nak insaf dah
Tanak da wat² survey itu kat bulletins board frenster.
Sebab..
Saye nak wat kat sini!~
Hahahahaha….!!!
Caution! caution! tetiber lak
So, rakan² yang seangkatan
jangan la tepengaruh nak insaf same ngan saye
Coz, even ade yang kutuk, saye ialah manusia yang sangat suke bace survey² itu. Hehehehe. Nanti saye leh copy n paste kat sini plak.
Hahahaha.
SAYA NAK JAWAB SURVEY~ Kat sini. Lalala.

1. look to your right, what do you see?
dsc02081*ader printer ngan botol vitagen kosong + da sista watchin tV!~
.
2. what was the last thing you put in your mouth?
* Hahaha. Vitagen!~ Kan botolnye da kusum tu… Sayangi perut anda setiap hari*
have you ever seen a crocodile?
*Penah la. Mase kecik² dulu. But now, still kalo gi sungai i keep on thinking bout him(haha.crocodile laki eh?). Sungguh takot kalo ia tetibe datang dan makan. Haha. Eh, tadikan tengok citer ikan besar makan orang kat TV2. Sangat Ngeri tau tak! Ade ke ikan camtu? Agresif gile!~ thousand more agresif than shark!~ kat sungai plak tu. Bahaya sungguh di sungai kan?* ( hahaha. panjangnye jawapan)
3. do you think you’re pretty?
* Idts. Tapi da cukup sempurna sebagai kejadian Tuhan. Wah! sangat menginsafi diri*
4. Is there someone you;d like to be with right now?
*sure la. Mereka. Who share and care a lot!~*
we
5. Do you think anyone hates you?
* Taktau!~ Kalo ade pun, do i care? Haha. Tak mati dek keji, tak hidup dek puji.*
6. Have you changed a lot this year?
* Yeah. A lot! Coz of them, for the sake of future. People change, so do i*
7. What were you doing two minutes ago?

* Still here. Surfin, serious mood, panda look like eyes *

8. Have you had dinner?
* Menu pasar malam hari ini. Best! burger ayam special, murtabak, apam balek, coconut shake. ( diet menu. Haha)*
9. How’s the weather today?

* wanda : Weather, how r u today?

mb-smilingsun-01

10. MSN or YM?
yahoo-messenger
11. Myspace or Facebook?

both

12.Starbucks or Coffee Bean?
starbucks
* Takley tahan ah bau Coffee Bean. Too Coffee. Hahaha. Pening kpalo den*
13. Pizza Hut or Dominos?
pizza_hut
* kadar kesukaan = pengoderan setiao malam di kala study week. Haha*
14. What;s on your left?
* Hanya dinding *
15. do you like this survey?
* I hav to. Sebab bosan*
16. Describe yourself in one statement:
* Wandalini yang sangat baek hati * ~hehehe
17. Do you have a bestfriend?
* Mestila ade –
  1. Cik baiyah is consider as a besfren sebab da kawan dari kecik sampai ke beso i’ve share everything with her. ( haha. not evthing pun sbenanye)
  2. Cik meen pun consider besfren sebab she hav all da criterias tat needed in a besfren
  3. InCik dihar pun leh consider besfren jugak sebab he owez make me feel orite.
18. Do you like school because of your friends or do you like it because of the school?
* do i like skool? Haha. jawapan bersoalan*
19. Are you a vegetarian?
* Pernah dlu saye taleh langsung makan ayam n binatang² laen. Ntah ape penyaket bodoh la*
26. Who was the last person you were in a fight with?
* Mestila Incip Firdaus. Die kan teman sebergaduhan, sepercintaan, sebongokan, dan sebagainya.
28. How tall are you?
*154cm. I was tall b4. Mase darjah 6. Hahaha. Among the taller la.. but it start to bantut when i was 14. 154cm until now. Gosh!~
29.Who do you spend the most time with?
* Family. Alam maYa fren. hakhak.*
30. Who was the first boy/girl you fell in love with?
* Loh. Kawan i tu…. Hahaha. *
31. Why do you take these surveys?
* Sebab bosan sbenanye. N now, its start to malas. Tats y there no number 20-25. Aku skip sesuke hati.
33. Do you wish you could be a kid again?
* tolongla jangan tanye soalan bodoh. Da Memang takleh kan? be a kid again.*
34. Do you lick your plate when you;re finished eating??
* Tu kan amalan syaitan*

35. Who has disappointed you most in your life?
* Takde sesape pun. Don’t blame people around. Blame urself 1st.

36. Could you live without cheese?
37. Are you going to take another survey after this?
38. Who makes you happy?
39. Who are you closest to?
40. Who do you tell your secrets to?
41. Who were you with last night?
42. Who do you live with?
43. Whats your full name?
44. What;s your birthdate?
45. What;s your favorite color?
46. What do you do in your spare time?
47. What;s your favorite song?
TETIBE AKU DA MALAS NAK JAWAB~!

* p/s = Eh, banyak smacam je soalannye kan? Heh!~ Patotla diorang ngamok kat frenster. NTah pape je nak bace pasal orang laen kat Bulletins board. HuHUhu.

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

15 responses to “Bende ni salah sbenaRnye!

  1. kau nak insaf?? huh…

  2. cik wanda,anda edit gambar pakai photoshop ke ada guna software lain?

  3. hahaha…
    adeh2…
    saya pon suka baca blog kt ctuh~

  4. baiyahwahi

    hahha.. of coz la tak bagi tau sume… nnti kene marah n kene berleter ngan saye.. btw im home!

  5. cam pning je i tgk
    blog u ni

  6. lawa juga yang bernama yana tu ye… hahaha aduyai…

  7. saya saya

    ahaks~kamo jgn la insap kat fs..nati saper nk teman sy..sue pown da jarang buat..tuh copy dari dia la tuh..hehe..

    hey owg yg da kursus kawen..sgt jeles..hehe..boley ka..boring gila cuti eni..huks~

  8. wandalini

    zuriaf:
    btol nak insaf beb. siyes. siyes.

    wannurhidayati:
    Dikala rajen photo shop. dikala tak rajen, saye hentam je. Paint pun jadik.. Hahaha.

    egie:
    blog kat frenster? tapi kadang² cam lambat je nak bukak. Huhuhu.

    baiyah:
    Bukan takot kene marah.. tapi kan kite berjauhan.. Lalala. pas dekat, kite share evthing btol² ye. hikhikhik.

    nieja:
    i pun pening. Wakakaka. saje je try…

    gerektua:
    Gatai hang eh…~

    saya_saya:
    Tape. i temankan la u. Teman dr jauh. hikhikhik.

  9. Banyak sangat,letih nak membaca. Bagi kat boipren kamu pun belum tentu dia nak baca ulang² kali. Kalau sket ok lagi, ni sampai kamu pun dah tak terjawab dengan ke’nonsense’sannya.

  10. wandalini

    Hahaha. Tau takpe.. Betape nonsense kan? uhux… saye da tanak jawab da pasneh,, hehehe.

  11. 1st tyme ak tgk org jwb survey dgn m’uplod gmbar….
    dlm kemalasan,rajim jgk kamu neh..
    hehehe~

  12. wandalini

    hakhakhak. rajen aponye…~ kan da wat sparuh jalan tuh~

  13. Pingback: Aku & Praktikal : Ia Sudah Bermula « Fairuz Mokti

  14. hohoho. buletin senget macam ni sy sll jawab masa2 bosan dulu. skang tak lagi. xde keje ah nak wat camtu.

  15. wandalini

    fairuz:
    aku ke plak yang kene…!~

    izad amza:
    memang pun. time bosan. seme rase nak jawab. Tapi xtola plak ade org marah. Hahahaha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: