LaguAn itu

Finally… da lame tak bukak ini blog.

Got bosan oledi. Hehehe.

Tup² bukak, wordpress da bagi mydashboard baru? Hahaha.

Kekok. Kekok. Kekok.

Tadi, layan punye layan…

Terla layan lagu fevret zaman dahulu…

So, untuk hari neh, seharian, lagu itu sahaje ok?

” Dengar Bisikku Dinda”

by The Rain

Ulang. Ulang. Ulang. Ulang. Lagi. Lagi. Lagi.

Eh, sangat best la sbenanye~

Macam kalo dihayati sangat sweet la. Bagi yang jiwang la. Boleh menghayati bait-bait liriknya. ( btol ke aku gune perkataan bait² tu? – sile angguk seme orang…)

Lagu yang berunsur Nasihat untuk GF die kot~

Once upon a time, ( ye la kan.. dulu..)

Aku sangat melayan lagu neh. Tau tak! Sebab dulu aku minah sentimental kew? Tak kot. Dulu dan skarang jawapannye…~ Hehehehe. Maafle, saye merapu.

Nak lirik lagu tuh? ehm.. aku ade lirik je. Link untuk lagu neh aku malas la plak nak carik. Sile carik sendiri. Hahaha.

tapi kalo kat YOUTUBE. Ade. Version sparuh. Sile gi tengok kawan². Cepat!

Cepat klik disini! Skang! skang! Aku pakse! ( terpaksa menggunakan kekerasan)

Ehm, mari dengar lagu itew online. cepat. cepat.

Sesambil itu, sile menyanyi bersame saye.

DENGAR BISIKKU

Kadang aku berpikir
Dapatkah kita terus coba
Mendayung perahu kita
Menyatukan ingin kita

Sedang selalu saja
Khilaf yang kecil mengusik
Bagai angin berhembus kencang
Goyahkan kaki kita

Genggam tanganku jangan bimbang
Tak usahlah lagi dikenang
Naif diri yang pernah datang
Jadikan pelajaran sayang
Dengar bisikanku oh dinda
Coba lapangkan dada kita
Trima aku apa adanya
Jujur hati yang kita jaga

Mengapa selalu saja
Khilaf yang kecil mengusik
Bagai ombak yang besar
Goyahkan kaki kita

 

 

Tu la kat ateh tu lagunye!~ ehm


Hahaha. Sbenanye, aku pun tak kenal sangat original singer nye.

Tau name je….~ The Rain ~

Eh, asal tetibe font merepek tu! Hahaha. Biar je la. Ntah Kat mane aku tekan tadi. Hehehehehe.

Oh, Ok, saye dah abes merepek.

O.K.E.Y.L.A~

Sekian sahaja laporan saya pada hari ini.

..DAA..


About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

3 responses to “LaguAn itu

  1. kejiwangan la kamu ini hari…

  2. wandalini

    hehe.
    saye memang da lame jiwang.
    sbenarnye!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: