seVen wAnda’S

 

7 FAKTA MENGENAI SAYA..

  • Penggemar tegar karipap esp made by my nenek
  • suke suki balek umah n now i’m home!
  • agak pemalas
  • nyanYok
  • LaGho
  • bLur.. downloading lame kalo nak ckp..
  • skang ngidam nak makan lempeng!

7 PERKARA MENAKUTKAN SAYA..

  • Tuhan n Mati. amalan tak cukup meyh
  • kehilangan orang tersayang (tiru zatie)
  • lorry kalo time drive
  • cIcaK!!!
  • uLar.. leh nitemare 7 hari 7 malam neh tau tak!
  • perogol bersiri. haha. seme orang pun takot.
  • entahla. da xley pk.

7 LAGU KEGEMARAN SAYA BUAT MASA KINI..

  • Lucky i’m in luv with my besfren
  • so wut – pynk (hahaha. asal same ngan zatie hah?)
  • cinta ini membunuhku – d’massive
  • bittersweet – kucim itam
  • aizat – lagu untukmu .. hahaha. tol ke tajoknye? hentam ajo.
  • simple plan’s nu song – ape tajoknye eh?
  • i miss u – avril

7 PERKATAAN YANG SELALU DISEBUT OLEH SAYA..

  • lalalala
  • wekkk!!
  • ngeeee
  • wat eve
  • sengal!
  • elleh, dan dan je..
  • alla…..!!!

 

7 PERKARA YANG BERNILAI BAGI SAYA..

  • myself
  • family ( jawapan standard kan?)
  • frens o mine (start dari skool rendah sampai la skang)
  • helang putih itu ( but still can replace with others. hahaha. jazz ke, mini coop ke :p)
  • current fruit heart saye. haha.
  • laptop inii
  • memory card kat pale neh!

~7 PERTAMA KALI DALAM HIDUP SAYA..

  • berpacaran form 2 sama nicky
  • jumpe ngan chatter kat ym –> kak nadz last 3 years. ahaks. ikl sentral!
  • maen bowling – form 3 sama nicky ( tangan bute till now!)
  • berfrenster – form 5 till now
  • pengsan+pitam – time kawad kadet polis. (hahaha. gile ah kadet polis!)
  • study week kat umah. now!

7 ORANG BERTUAH MENJAWAB SOALAN SOALAN2 DI ATAS..

 

 

Full version aku copy zatie nye. malas la wey.

hehhehee~

 

Advertisements

saye B.E.N.C.I die!

P.E.N.C.H.U.R.I………! P.E.R.O.M.P.A.K………! Pe bezenye ye? yang curi die amek je kot.. perompak plak siap ngan macam ala-ala nak cederakan.. ye ke? Hahahahahaha….. ye kot kan? pape pun due cam bodoh dan bangang! ye la, kalo pandai sangat takde la wat keje camtu kan? Nak² kalo yang masuk bilik aku tuh!

WHAT??

Ye, bilik saye kne masuk pencurik… Gile tol! b4 neh dengar je citer pencurik masuk bilik. tengok tengok bilik aku plak kne!!! huhuhuhu. ape die amek? cube teke? laptop la!!! laptop sahaja! Die amek laptop rumate aku. Cian die weh! bermuram durja gile. yang peliknye, laptop aku ade je kat atas meje tapi die tak amek plak… tak nampak ke ape ke tak to la. Wallahuallam.

Tapi rasenye sebab meje aku bsepah, die tak nampak laptop. Wakakakakaka… kantoi meje sepah. Tapi tu la… bengang gile ngan pencurik tuh. Hahaha. die pdulik pe aku bengang ke tak ngan die kan? hoho.

 Yang takley blahnye, die masuk kot tingkat. Padahal bilik aku da tingkat 2 ape… boley plak die nak panjat naek. ades… gile ah pencurik tuh. takde dwet sangat ke hape. wei, kalo nak curik pun, jangan la mencurik kat bilik aku! Tula, mle mle aku kompis gak kot² aku ter tidak kunci bilik. Tapi aku sure gile aku kunci! bile gi wat siasatan, Hahaha. aku gi siasat wey! jumpe la cam memori kad pye penutup jatuh dari tingkap yang di panjat kot!

Then cam bese la, follow the prosedur, gi wat report dan sebagainye. N once again… guard soal2 je la… pastu takde la tindakan pape kan…. normal. normal. normal kat UTM. Balek dari wat report, tibe plak dapat tau yang bilek bawah aku pun kne cilok gak lap top die. yang tuh lageh dasat…! tingkap bilik die ade grill tau tak! tapi telus plak si penchurik durjanan dan jahanam itu amek. perghh!! kaye la ko eh encip pencuri?  KAYE DENGAN DUET HARAM!

then the following days ade lagik kes curik laptop.. bosan tol.. skang tido pun kne tutup tingkap. Panas n meruap.. hohohoho. Saye rase saye benci la kat pencuri tu. Even die tak amek aku nye laptop (Alhamdulillah jugak la sebab aku ngah misken neh), tapi die amek kawan aku nye… sikit tempias ( wahh.. tempias pun boleh..!) trase kat aku…. Rumate aku da fobia pun ngan kepencurian neh.. begitu juge rakan-rakan yang laen.. Huhuhuhu.

Sekian sahaja penghapdetan saye. Hehehehehe. walaupun gaya penulisannya kurang menarek, tapi ske ati saye la!

b.y.e

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey