ngeee.. bekulat?

Ape itu bekulat??? Yarkks…! bende tak bes kan? Yang bekulat ialah blog aku.. Harharhar

Da lame gile aku tak menulis. Bz la bebeyh! ++ Malas. Ye la, aku takde Lappy.. Huhuhuhu… cedeyhnye. sape nak tolong angkat tangan! my Lappy rosak n almost dying. Nazak gile. CC plak, cam malas je nak gi. So, Maka, Justeru, beradalah aku di dalam dunia yang katak bawah tempurung tanpe tenet! cian kan aku?

So, skang, before blog aku ‘ bekulat ‘ bab kate nieja, meh la aku hapdate! ( nieja, i wish i can so rajen cam kamo! rajen hapdate blog!)

Aku da masuk sem baru, bz sangat². Ngan Subjek agak bes la… ngeh3… bukan pe, sem neh subjek aku seme yang jenis kne pandai goreng n kne current issues. N aku blajar lagi subjek ‘ Real estate/ Property Investment’!!!!!!! my God… dulu aku tak ske bangat subjek neh. Tapi now, tak tau la! Sbenanye cam menarek je… Asal la aku tak ske sangat sulu eh? Subjek neh sbenanye blajar pasal calculation on property investment. Contohnye, kalo beli umah skang, then future agak² brape value die… giv profit ke, tak ke… ( harharhar.. amru mesti ske yang part ni! kamu kan nak beli rumah!) and kire² camne dayamaju sesebuah project proposed. Tak kire ar project pe pun! huhuhuhu… Bagi aku agak complicated ar… orang len tak to la.. huhuhuh. yang assignment plak, kne kire plak dayamaju University Project. Ades…. fenin.. fenin… sape leh tolong caye? Bagi example lay plan any education centre nye project! tak kire la, univ ke, college ke, faculty ke… huhuhu.. plizz!!

Huh! ades, cc nak tutup la! bosan tol.. nak lagi bercerite… nanti eh?

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey