catatan siket²

 

+ Assalamualaikum +

 

+ Saye nak cakap saye sangat hepi, kete saye yang accident hari tu da siap +

 

+ bagi yang tak tau, leh tgk previous entri, ngeh3 +

 

+ Gumbira rasanya hati +

 

+ Nak gi amek kat Kulai, hari ahad malam naek bas +

 

+ Tak sabarnye! +

 

+ Plus plus jumpe ngan ‘fruit heart’ skali +

 

+ 2 in 1, ok +

 

+ doakan saye slamat ok? +

 

+ takot la nak naek bas +

 

+ sebab taktau nape tetibe takot +

 

+ huhuhuhu…. +

 

~~~~~ edited: 1245am ~~~~

 

Tak tak saye wak pe petang tadi? ~ tak tau la tu :p

Tadikan, saye wat eskrim.. jenjalan petang tadi, tetibe plak tringat eskrim yang wat sendiri tu… Yang aku slalu makan mase kecik². Orang panggil eskrim meysia ade gaks..

Mase dok borak² ngan kazen, tetibe lak rase nak makan eskrim itu. Then, pe lagi, aku truskan usaha gi kedai beli plakstik panjang. Ok, untuk petang tadi, aku wat eskrim asam boi ngan bandung. Semenye dalam 30 batang. Da masok dalam fridge pun!

 

Lambatnye esok! tunggu eskrim keras n leh makan. seronot.

 

Kazen kecik sbelah umah saye da jeles. Padan muke!

 

~ marila makan bersama-sama ~

 

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

10 responses to “catatan siket²

  1. xper…
    biar aku temankan..
    haha..

  2. heh…buah hati ek..

    tak cakap dengan aku pun..ni yang kau kene strory dengan aku betul² ni…

  3. wandalini

    zuriaf:
    heh. agak la. long story. hehehe…

    menteil:
    mau teman? ouh terharunya!

  4. buzzybug

    fruit heart… nak gak buah heart tu… hahahha…

    nak eskrem… huuu…

  5. baiyahwahi

    sape fruit heart kamu?? garu2 dagu kehairanan n kebluran

  6. wandalini

    erk.. da lame tak gune pekataan fruit heart kan? time skool dlu kan ske gune.. ngeh3.. ( menjawab soalan x?)

  7. huhuhuhu…
    jumpe fruit heart….

  8. kimsalam fruit heart kamo
    hahaha..

    wohoo..
    nak jugak eskrem tu

  9. owwhh..suda siap ka??
    seronak nyer..

    nk eskrem tu jgk..hehhee

  10. wandalini

    afifah:
    heh. yeay, fruitheart!

    nieja:
    salam suda dikirim pun shayang.

    zatie:
    ye, sangat sronot. mau eskrim? meh la umah. f.oc wa bg lu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: