lagu buatku

bossan² neh.. aku tingat plak ‘my fren; dedicate dis song to me.. jiwang juge ye..

so SweEettt….. hukhukhuk…. (gatalkan saye?)

hanya kau yang mampu by aizat

Ku cuba redakan relung hati,
Bayangmu yang berlalu pergi,
Terlukis di dalam kenangan,
Bebas bermain di hatiku….

Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku….

 

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku….

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

~ part yang last tuh, macam membanggakan la… hak3!~

~ skali skale layan jiwang okey pe ~

~ hahahahaha ~

~ wink* wink* ~

~ xoxo ~

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

7 responses to “lagu buatku

  1. kau memang jiwang memanjang je kan…hahaha…

  2. wandalini

    hahaha.. da mmg tu je keje kat umah neh.. bossan seyh..

  3. ADAKAH AIZAT MENGGUNAKAN PRODUK PELANSINGAN BADAN YANG DISAHKAN HALAL?

    SAJA MENYINGGAH…

  4. lagu nih besh…hehhehe

  5. wandalini

    rentaka: tu ar pasal.. kurus smacam die kan? sangat ketare… hukhukhuk… mayb die sangat besungguh kot nak kurus. nak gleme la katakan. de gak ke ubat pelangsing yang tak halal?

    afieyfahz: mmg bez pon. layan siot.

  6. yeke kekadang je layan jiwang…
    mu sokmo jiwang … ekekke

  7. wandalini

    mane ade kak….. ngeh3…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: