BabY Chumei!

1. Bangun lambat. Bangun je nasik lemak da tesedia atas meje.. wAAaaaahh!!! beznye…. menyelerakan dan digemari ramai. Mak buat Tingat janji² aku ngan mak. Nak mAsak nasi lemak sesame coz nak bajar… waaa!!!! overdose tido!

 

 

2. Areteh mecet, die nak balek.. wahh.. sangat sronot.. leh gi bukak club bual kat umah tokmiku… uhux.. yayayaya…. sangat mengujakan ini. wah!Are-teh saye da kuruhs sket.. seme owang tego. wah! banggela tuh… :p

 

 

3. Umah Tokmi, Abg jimmy n family mai.. wahh!! membawe oRang baru..!!! 1st child. Sangat chummei. Tapi dak tu asek tido je… geram tau tak! taleh pown nak pegang! tapi leh capture gambo.. chumei.. chumei… ADILA name die.. tapi xto da full name n exact spelling. yang aku tau, budak tuh comey ok??

++ sangat comei kan… mate sepet, asek tido je… dapat manyak duet, ye la, baru knal dunie kan.. ehehehe… welkam.. welkam.. nanti leh geng ye..++cik budak kicip

 

 

4. Then tadi bli kaen. For Raye.. hahahaha! (awal kah?) not too early kot. sebab nanti nak tempah lagehs. da balek jb nanti, camne nak beli. haha. ye, sangat Excited raye!! heh! sambil itu, saye tlah tingat poser tak ganti lageh!!! waaaaa.. sangat malas. Raya mau, pose tak mau. hakhak. Jahatkah? Tapi kan, tat kaen de 2 choices. for me, n my sis. ngah kompius yang mane nak pileh. satu kunem² oren pynk n the other 1 tu purple ijou² sket. wahh!! very da kompius sangat!

 

 

5. MaKan NaSik Lauk gulai ikan kering kat umah tok mi. tokmi buat. sedap sangat. jangan jeles ok. tomi Caye pandai masak.. mak caye pu jelex taw!! hoooyeahh.. go, go tokmi!!! iDup tokmi!! iDup Tokmi!!! siyes besh, nak² kalo die buat singgang ikan n sayur asam pedas.. uhuhs.. 4 kali tambah pun tak cukup beb! samBil makan, sambil diskusi pasal ari petunangan my eldest kazen.. cik abg ijad.. uhux… tak sabar!!! (wajarkah caye tlebey excited?) biar la..

 

 

6. Caye nGamok kat dik bongsu caye.. heshhh!! geram tol dak tuh.. sangat degil. sangat pemalas. Da lame tangan neh tak cubet orang.. kene la kamu ari neh ye.. sampai merah.. wahh.. memang caye kakak yang kejam.. uhux… kejam kpd yang degil. udah degil, pemalas, menjawab mulut plak tuh. Cikup la 3 elemen wat aku menyirap..! bukan pe, saje bagi pengajaran.. Manje sangat. Tetiap mase, nak layan frenster je. UPSR tak hengat.. hesh.. takleh jadi..

 

 

7. Arineh paling skejap gune this pc coz tak larat. nak tido. papai!!!

 

~ n.i.t.e~

 

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

8 responses to “BabY Chumei!

  1. wah.
    name baby tu adila kah?
    sebab tu la comel.
    wakakaka~

  2. chumel nye..baby adila..
    byk duwet dio..
    blanje akak eskerim nnti yer..
    hehhe~

  3. wandalini

    dieyla: hahahaha.. agak da.. musti mum nak kate gitus… plek juge ye, bakpela kazen aku gi bagi name itu. huhuhu.

    zatie: chumei cam kazen ye kan? lalalala..

  4. buzzybug

    waaaa~ dah beli baju raya… bestnya~ thn ni x ada la baju dan duit raya… minyak naik dah… hehe..

  5. wandalini

    buzzy bug: musti larr.. sangat besemangat nak raye. esh! duit raye tatap duit raye, sape bekeje kene ar bagi kat sape yang blajar! minyak naik, duit raye pun kne la naek gaks.

  6. buzzybug

    iskkk… minyak naik la kena kurangkan duit raya… hehe…

  7. leh lak men tabur duit gitu ekk?

  8. wandalini

    buzzybug: ayoyoy.. duet kurang tapi rege barang seme naek…. x besh la…

    nadzunix: ngeh3.. besela.. baby mesti kaye kan? orang bagi dwet. x besh tol….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: