janjiku kepadamu..

ehm.. assalamualaikum.. name saye wanda. saye ngah menulis blog skarang…

tiber je saye tringat janji saye kepade sum1. sum1 suh saye berjanji agar saya bangun awal. tapi saya tak tahu leh menunaikan janji itu atau tidak.. tapi saya da berjanji ngan die untuk menunaikannnya.. memang saye bangun awal, tapi saye tido balek.. tapi sum1 itu tak suke.. die suruh saya jadi manuasia normal.. wahh adakah sebelum ini aku manusia tidak normal??? o0o0o tidak… aku bukannye alien mahupun predator..

itu janji yang yang pertama.. janji kedua yang dibuat pada hari ini ialah jangan menggatal.. contohnye macam ..( saye pun tak tau).. rasenye macam jangan tlebeyh mesra alam la kot… mungkin sum1 itu tidak suka.. tapi bukan salah pun.. sbenarnye saye pun tak faham camne sum1 itu nak.. pelikkan bukan? rase nye begini:

seseorang perempauan mestilah sangat sopan santun, bangun awal, tidak terlalu mesra dan tidak terlalu sombong dan haruslah menjadi calon² ibu mithali..

 saye juga janji takkan gelak and cakap kuat²…. saya juga turut berjanji untuk tidak keluar dengan mana² lelaki berdua (takot menimbulkan fitnah) kecuali dengan sum1 itu (ngan die takpe pulak). sebenarnye, da banyak saye berjanji dengan die tapi malangnye, i’ve break all da promises.. hahahahaa… sebab saye tak mampu..

saye tak tau la knape saye mrepek bende neh malam neh.. saye bosan sbenarnye.. ske ati aku la.. blog aku kan.. ske ati aku la nak tulis ape kan..

skang da kol 2.11a.m… o0o0psss.. saya tido lambat lagi.. jadi esok saya nak wat camne ye? break da promise atau menyeksa mate tak cukup tido? saye kene pk seme tuh b4 tido jap lagi… ok la, saye nak tido la rasenye.. saye rase cam nak tulis satu lagi post pasal blog neh.. tapi nanti² ah…

kepade readers yang bace je blog neh.. (bab kate mc la silent readers)… time kaceh.. silent la diri anda sampai tua… assalamualaikum..

 

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

4 responses to “janjiku kepadamu..

  1. kau jangan la berjanji lagi…

    tapi, siapakah sum1 itu? err, orang yang suruh kau layan lagu Cantik kah?

  2. oit!
    sejak bile kamu de blog neh?
    siap mention name aku tuh.
    haha~
    betolkah?
    ade mc la laen kah?
    =P

    woi.
    ape barang.
    bangun awal pun nak kene janji2.
    tak rock langsung lah!!
    cakap kat die ikot suke la nak bangun kol bape pun.
    bukan mate die.
    hakhaak~

  3. ermm..xyoh jnji2 la wanda~
    be urself…lallalaaa~

  4. wandalini

    apai: hahahaha…. tu la pasal… aku takkan berjanji

    dieyla: hahaha.. sudah lama.. tapi agak kurang aktif menulis. aku ialah bukan sorang pengarang seperti kamu di zaman sekolah dahulu.. hahahaha

    zatie: yeah.. be my self… aku pun nak gituh

    ++ wahhh semua orang menyuruhku tidak berjanji a.k.a break da promise.. saya suka++ lalalala

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: