apakah? sayekah? & kah² yang lain..

lalala….. yer.. kite mulakan dengan lalala dulu… yeah, aku sangat la lame tak online! knape? sebab aku agak malas+bz.. bz kah??? tak la sangat pun. Bz ngan dunia aku je. huhuhu..

dunia aku!

6.30am: smayang subuh n wahhhhhh!!! adekku memekak nak gi skolah… ( sorang je) tapi memekak nak mampos.. pergh, saket ati.. ++ plak mak aku bebel kat adek aku yang.. yeah.. full of poblemo la die tu…

kendian: aku sambung arr tido aku balek pas dunie aman.. lalalala… urmm.. bestnye..

area 9-10 am: sowang lg manusia ske kaco aku tido.. si budak kecik umah sbelah ske mai tepuk² muke aku n maen² dalam bilek aku.. lalalalala… ” asma cayang, sile gi maen jauh” (wekk srabut!)

kendian: aku sambung tito lageh.. (iyer… aku adalah anak dara contoh kat kg aku… ye.. proud of tat!!)

11 lebey²: yeah!! gud monim mesia.. check encet, n reply mecet² gud morning peminat² seme.. haha(lalala… peminatkah?). then normal routine.. lalala..

rutin anak dara contoh =

  • sapu umah + ngemas + mop ( wah! rajinkah…? skali dlm sjuta hari) + wat le pe yang patot!
  • basuh baju + jemur baju.. ( tupun kalo mak tak wat lagehs.. kalo da wat, .. lalala je la…)
  • monitor mak masak.. (ahahaha… sangat bez yang neh..) aku memonitorkah? baguskah aku?
  • makan ( lagik ar besh..)
  • amek adek aku kat skool… (ye, sangat x suke.. malas dowh nak tukar baju pakai chantek².. kene kah?)

tu je la dunia aku hari².. wahh.. menarek kah? sangat… forget bout it.. tadi aku mentengok tibi ( termasukla menjeguk skali).. citer hape ntah.. kat tibi 2.. aha…. diana danielle blakon.. ngan tat guy yang dalam impian illyana name dye izham… adakah anda tahu? ye, dalam citer manjalara name die adam.. yer, aku xto name die sbena.. ye, tapi die boifren aku… ( mungkinkah?).. haha.. back on da story.. citer tuh pasal dunia halusinasi.. apakah??

pempuan tu, jasmin(diana).. dye idup kat alam khayalan, die wujudkan shazman(lelaki encem bf aku ituh) dalam idup die… then kononnnye die nak menyetel seme masalah shazman yang sbenanye masalah die sendiri.. die meset² ngan shazman, tapi die send kat encet die yang satu lagi.. then die reply sendiri plak.. (wahhh.. apakah..??) then macam² lagi la die wat sesame ngan shazman (sbenanye die wat sorang la… sebab shazman tuh khayalan je)

adekah? manusia sepeerti itu? lalala… mcm split identiti kot.. waahhh….. fenin…. tapi macam sronot ke tak eh jadi die..??

lalalala… marila kite pk… bez tak jadi die…. hahaha.. kind of gile arr kot.. tapi macam tidak.. lalala… fenin lagi..

sudah abes mrepekkah? iyer..

mahu tido skarang kah? ermm iyer juga..🙂

 

 

 

 

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

One response to “apakah? sayekah? & kah² yang lain..

  1. kau dah mula merepek nampaknya….ade gangguan sebab terlalu seronot cuti agaknya neh..

    weeh, ajakla sya layan blog skali..hahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: