cian..

aku bacer paper pasal rumahtangge si beego, plakon yang bes kegemaran ramai itu… sudah divorce.. cian die… siap leh wat pernyataan, 9 tahun becinte, 10 hari bersame…

tu la… aku rase, kalo becinte lame² pun tak gune gak…

jadi, jangan la becinte lame².. membosankan… hahaha…  tapi kesah si beego mmg sangat tragis bagi aku…. tu la.. susah kawen ngan orang kaye neh. asek pk orang nak harte die je… aku benci tol ngan orang-orang kaye sedunia ini.. sebab aku tak kaye kot, tu yang aku benci..

About wanda

Puan Wanda + an ibu to Muhammad Zill Zafar

3 responses to “cian..

  1. heh, bercinta lama² kalau tak kawen memang takde gunanya…

  2. aishah

    cian beego ku syg😦😦

  3. wandalini

    cian kan? beego kite?🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

%d bloggers like this: