cian..

aku bacer paper pasal rumahtangge si beego, plakon yang bes kegemaran ramai itu… sudah divorce.. cian die… siap leh wat pernyataan, 9 tahun becinte, 10 hari bersame…

tu la… aku rase, kalo becinte lame² pun tak gune gak…

jadi, jangan la becinte lame².. membosankan… hahaha…  tapi kesah si beego mmg sangat tragis bagi aku…. tu la.. susah kawen ngan orang kaye neh. asek pk orang nak harte die je… aku benci tol ngan orang-orang kaye sedunia ini.. sebab aku tak kaye kot, tu yang aku benci..

Advertisements

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey