saya sayang kawan saya (version xxxx) ngeeee~

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

faham perasaan + emosi + situasi saya time saye kawan. Saya tak perlukan kawan (lansung tanak!) kawan yang selalu ingat dia semua tau dan dia le yang paling memahami.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

sanggup membela saya tidak kira saya salah or tak salah. Saye ske kawan saye yang akan sentiasa bersama saya even seburuk dan sejijik mana saya.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

selalu doakan kebahagian dan keredhaan untuk saya. bukan yang menjaja dan mencanang cerita buruk kawan-kawannya pada orang lain (kat blog pon nak citer ke? ..ayoo!! 1 dunia taula!!). Saya suka kawan yang ada ego mereka tersendiri, jgn sampai mudah dipujuk rayu dan dipijak (padahal masa kena tinggal, macam2 pendirian dibuat tapi musnah dengan pujuk rayu). Saya suka kawan yang mendoakan yang terbaik untuk kawan2 laen.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

iklas dan jujur meminta maaf dengan kesilapan / terlajak kata yang dilakukannya. Saya sayangkan kawan saya yang ada menjaga emosi saya walaupun ketikanya memang saya beremosi.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

selalu menasihati saya walaupun melibatkan soal agama. walaupun mereka pun tidak terer bab agama tapi mereka stay menasihati saya (xde orang perfect) dan nasihat mereka saya terima dengan hati yang terbuka dan saya xkan mengeraskan kepala untuk tegakkan benang yang basah. Bila berseorangan (sedih) dekat dengan tuhan tapi bila berdua (gembira) lupa dengan tuhan (takutnye jadi camtu!!)

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….

selalu CARE terhadap saya, memahami saya walaupun mereka CARE saya secara x ikhlas dan hanya cuba membuat saya menyampah dan meluat dengannya. Thanx sebab CARE ngan saya dan saya xkisah jadi loser asalkan kawan saya dengan stylo nye jadi winner..

.

.

.

.

.

.

.

entry ini tidak berkaitan dengan sesiapa samada yang hidup mahupun yang meninggal dunia(innalilah…)

* da copycat version.. ngeeee!~ sile jangan pelik dengan ke emo an saye..!~

About wanda

cik wandalini + wanda + liniey

5 responses to “saya sayang kawan saya (version xxxx) ngeeee~

  1. ini entry time emo kah? namun saye suke kan entry ini..

  2. wanda

    ngeee.. takle emo mane pun… tapi kunun menyatakan perasaan leh… tunjuk perahsaan la kunun.. huhuhu..

  3. huh, ingatkan kau dah lupa password dan id blog kau…wakakakaka…

    baru je nak hack kan…hahaha…

    err, aku macam dapat paham maksud sebenar entri ni. kalau orang yang kenal kau dalam alam maya, mungkin tak paham. tapi aku lain. aku tau sapa kawan kau. hehe…jadi, pahamĀ² sendiri sudah…huahahaha…

    err, kau sayang aku tak? hahaha

  4. wanda

    nak hack? hakhakhak.. silekan.. tayah la nak hack.. da memang nyate ko tau password..
    kehkehkeh~

  5. haha..kwn kadang2 die ok kadang die x ok…bla diee mrh die psti akn mrh dekt kwn dektt..tmpe die sdr yg die mrh kwn die..tp sikwn n apkn dya sudh biaze ia..hdapi dgn kesabrn..

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

Cik Liniey

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: